wassen en drogen

Wassen & drogen

Alles voor een goede verzorging van jouw was is hier overzichtelijk verzameld. Bij het juiste gebruik van wasartikelen zoals een wasmachine incombinatie met jouw favoriete wasmiddel kan jij de levensduur van jouw apparaten verlengen en blijft jouw was ook langer mooi.

Met wasmiddel zorg je voor een frisse en schone was die ook nog eens lekker ruikt. Wasmiddel is verkrijgbaar in poedervorm, vloeibare vorm of in speciale capsules. Welk type je kiest is afhankelijk van je voorkeur en welke soort wasmachine je in huis hebt. Wil je een extra zachte was? Gebruik dan wasverzachter die kleding en handdoeken zacht laten aanvoelen, met een heerlijke geur.

Alles voor een het drogen van jouw was is hier ook overzichtelijk verzameld. Met het gebruik van de juiste droogartikelen zoals een wasdroger of een droogmolen kan je de levenduur van jouw kleding verlengen en blijft jouw was ook langer mooi.

Wasmachinetextielverven
Wasmachinetextielverven
Wasmachinetextielverven

Begin nu met de snelste, meest opwindende en goedkoopste manier om je garderobe te veranderen en je huis nieuw leven in te blazen met machinewas verf. Het is snel, eenvoudig, zonder rotzooi en heel effectief. Na een paar wasbeurten behoren vale jeans en overhemden tot het verleden, verkleurde handdoeken zijn vernieuwd en ouderwetse gordijnen weer modieus.

Wat is verven met de wasmachine?
Afgezien van het plichtsgetrouw verzorgen van jouw wasgoed, kan je wasmachine ook textiel verven. De magie ligt in reactieve kleurstoffen die zich hechten aan natuurlijke vezels tijdens een wascyclus van 40 ° C, wat betekent dat speciaal ontworpen producten, zoals de reeks DYLON Machinewas verven, de kleur van vrijwel elk materiaal permanent kunnen veranderen.

Het bijzondere aan DYLON machinewas verf is – naast een breed scala aan schitterende kleuren – dat ze worden geleverd in een ingenieuze „verfpod“ dat alle componenten bevat die je nodig hebt, dus je kunt de pod/s gewoon in je wasmachine leggen en de rest aan je wasmachine overlaten.

Waarom verven met de wasmachine?
De precisie, duurzaamheid en gelijkmatige toepassing van machinewas verf, evenals het gebruiksgemak, maken dit product perfect voor twee soorten van projecten: kleuren opfrissen en kleuren veranderen.

Kleuren opfrissen:

Herstelt vale en verschoten stof. De spijkerbroek die vroeger zwart was? Het is een uitstekende kandidaat… net zoals vale handdoeken of overhemden die een paar wasbeurten te veel hebben doorgemaakt.

Kleuren veranderen:

Verandert de kleur van kleding en textiel. Bijvoorbeeld een jurk die je hebt gekocht en perfect was in alle opzichten… behalve de kleur, of kussens die niet meer passen bij de inrichting van je woonkamer.